Fright Night (2011)

film Fright Night 2011
Nume film : Fright Night
Gen : comedie, horror
An : 2011
Durata : 120 minute
Regia : Craig Gillespie










Distributie :
Anton Yelchin - Charley Brewster
Toni Collette - Judy Brewster
Christopher Mintz-Plasse - Ed Thompson
Colin Farrell - Jerry Dandrige
Imogen Poots - Amy Peterson
David Tennant - Peter Vincent
Dave Franco - Mark


Descriere film : In urma unor disparitii misterioase investigate de Ed Thompson, acesta descopera ca noul vecin al prietenului sau Charley este un vampir. Desi Charley nu il crede la inceput, in cele din urma descopera si el adevarul. Pentru a-si apara prietena si mama de atacurile vampirului, Charlie se duce la renumitul producator al emisiunii Fright Night ca sa ii ceara sfaturi despre cum poate ucide un vampir.

Trailer :



Parere personala despre film : Nu mai vazusem de mult un film cu vampiri si chiar vroiam sa vad unul bun. Din pacate, Fright Night nu a fost filmul mult asteptat. Daca vreti sa fiti la fel de convinsi ca mine ca filmul nu este bun trebuie sa va uitati si la varianta dein 1985 dupa care s-a facut remake-ul. Ca majoritatea filmelor vechi, desi nu aveau in dotare toate efectele speciale care exista astazi, povestea reuseste sa te atraga mult mai mult. Cel mai dezamagitor pentru mine a fost felul de interpretare al actorilor. Colin Ferrell, desi este un actor considerat atractiv de cele mai multe dintre femei, chiar nu se pricepe se fie un vampir, iar personajul Peter Vincent, care in fimlul din 1985 era un batranel care refuza sa-l ajute pe Charlie din cauza ca se temea pentru viata lui, in filmul din 2011 acesta devine un alcoolic plin de bani care se imbata cu "pisat".
Ok, in concluzie... Filmul nu este foarte slab in comparatie cu majoritatea filmelor aparaute in ultimii 2 ani, dar cred ca ati considera foarte interesant sa vizionati mai intai filmul din '85 si sa faceti o paralela intre ele.

Note film :
  •  Poveste : 7/10
  •  Efecte speciale : 8/10
  •  Sunet : 7/10
  •  Impresie proprie : 5/10
Voteaza Filmul/ Spune-ti parerea :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  • RSS Feed
  • Become a Fan
  • Follow on Twitter
  • Follow on Stumpleupon
 
Copyright 2011 Filme-info